Over De Karavaan

De Karavaan is opgezet omdat samen reizen leuker is dan alleen. Veel mensen hebben de droom om in een busje rond te trekken, maar durven de stap zelf niet te zetten of weten niet waar te beginnen. In de Karavaan zijn we elkaars inspiratie, bescherming en gezelschap.

Meer dan een community

Ruilhandel
We reizen samen, beleven avonturen maar leren ook van elkaar. Hoe handig zal het zijn als er een monteur meereist? Een fotograaf of een yogadocent? We delen onze kennis en vaardigheden en ruilen eventueel onze diensten, waardoor we allemaal groeien.

Events
Wat dacht je van een open mic avond, camper concert of kampvuursessie? Een kookworkshop, schrijfclub, paddoceremonie of meditatieles? We organiseren evenementen ter plekke, die bij de omgeving en de mensen passen. Ongedwongen onder de dennen of in het witte zand.

De Karavaan is een initiatief van Sophie Wassink en Lieke Kooyman.

Over Lieke

Ik droom er al jaren over om met een groep mensen rond te trekken, mystieke plekken te bezoeken en nieuwe dingen te leren. Met De Karavaan lijkt alles wat ik leuk vind samen te komen: reizen, mensen, fotografie, culturen, muziek, iedereen brengt iets mee.

Volg Lieke

Over Sophie

Sophie (32) is een kleine rebel, grote levensgenieter en rijdt rond in een oude dame: Bessie. Ze is journalist, tekstschrijver en werkt, tussen de avonturen door, aan haar eerste boek. Ze houdt van wijn, diepe gesprekken en als je haar even niet kan vinden, zit ze aan of in de zee.

Volg Sophie